6 3 4

Inspiratiedag - de levensboom en de voorvaderen

locatie:

  • To Move People

price:

  • Basistarief: 75,00 €; Vroegboekkorting vóór 1 november: 60,00 €

datum en tijdstip:

  • vrijdag 12 januari 2018 van 10:00 tot 16:30

adres:

  • Kapelstraat, 3920 Lommel
www.tomovepeople.wordpress.com De levensboom is een universeel symbool. Zowel in scandinavische traditites als in de keltische en sjamanistische leer kom je een verscheidenheid van verhalen tegen over de levensboom. Bomen oefenen sowieso een magie op ons uit. Ze brengen rust, wijsheid en kracht. Tijdens deze inspiratiedag dompelen we ons onder in de wereld van de levensboom en ancestors. We ... www.tomovepeople.wordpress.com

De levensboom is een universeel symbool. Zowel in scandinavische traditites als in de keltische en sjamanistische leer kom je een verscheidenheid van verhalen tegen over de levensboom.
Bomen oefenen sowieso een magie op ons uit. Ze brengen rust, wijsheid en kracht. Tijdens deze inspiratiedag dompelen we ons onder in de wereld van de levensboom en ancestors. We maken reizen naar de onder, midden en bovenwereld van de boom en laten ons inspireren door de wijsheid en kring van ancestors of voorvaderen en grootmoeders.

Praktisch:
12 januari 2018 van 10 uur tot 16u30
Breng een eigen matje mee om comfortabel te kunnen ontspannen, en schrijfgerei om eventueel notities te maken van je reizen als je dat wenst.
Bijdrage: €75 per persoon, inschrijven op ebeelen@yahoo.co.uk – de plaatsen zijn beperkt.
Vroegboekkorting: €60 als je inschrijft en betaalt vóór 1 november 2017

Bron: UiTinVlaanderen.be


Tips van insiders en bezoekers