6 3 4

Fossee

Contact:

Kolonie 166
3920 Lommel
België
Telefoon: +32 (0) 14 32 04 04
GSM: +32 (0) 475 37 22 63
E-mail: fossee@cocon.be
Website: www.fossee.be
 

 

Fossee is een moderne luxueuze vakantiewoning gebouwd in 2015 voor maximum 10 personen in Lommel-Kolonie. Het unieke uitzicht op landerijen van het historisch landbouwgebied De Kolonie en het natuurreservaat De Watering zijn heerlijk mooi en rustgevend. De inrichting van de vakantiewoning is tegelijkertijd gezellig en stijlvol. De woning beschikt over een leefruimte van ruim 100 m² met een moderne professioneel uitgeruste keuken, eethoek, zithoek en leeshoek. 10 personen kunnen logeren in 4 slaapkamers, ieder met eigen badkamer. En verder voor uw comfort: wifi, digitale tv, dvd, audio, smart tv, verwarming op aardgas met vloerverwarming, sfeerkachel op gas. De tuin van 900 m² beschikt over tuinmeubilair, speelgazon, fietsenberging en privé parking voor 8 auto’s. Fossee is tevens de ideale locatie voor de organisatie van een seminarie of workshop.

ZEKER ZIEN EN DOEN IN DE OMGEVING

De buurt nodigt uit om oneindig te wandelen in dennenbossen en langs waterplassen. Onze vakantiewoning ligt midden in een net van bewegwijzerde fietsknooppunten, wandelingen en ruiterpaden. Het dynamisch toeristisch beleid van de stad Lommel biedt tal van recreatieve en culturele mogelijkheden. Uitstapjes van een halve of hele dag kun je ondernemen naar historische steden, golfterreinen en natuurreservaten in de omtrek in België en net over de Nederlandse grens.

RESTAURANTS IN DE OMGEVING

Geen zin om achter het fornuis te staan? Lommel en omliggende gemeenten bieden tal van eethuisjes en restaurants.
Onze favorieten:
Restaurants: Cuchara in Lommel/Van Deijck in Riethoven/Promessa in Eersel/St.Hubertushof in Neerpelt/Kompenhof in Neerpelt.
Brasseries: Tuincafé in Lommel/Brugwachter in Lommel/Oud Dommelhof in Neerpelt.
En de dag afsluiten met een heerlijk ijsje: Weteringshoeve in Lommel-Kolonie.
Of wij zorgen voor een kok-aan-huis om je te verwennen in Fossee!

 


Tips van insiders en bezoekers